Provant de fer el Suec

 Ja som aquí! Per Suècia a la fi. 
Suposo que la majoria dels que em llegireu no enteneu el català així que..... sorry man! xD
Avui hem estat sopant al Korridor de tota una institució aquí anomenada Nikole Kennedy, ens ha convidat a fer unes pizzes i no ho hem pogut refusar. Realment està boja, però per això ens cau tant bé! xD I després hem tornat a casa en bici i ens hem aturat al llac a... fer biking on ice! xDD moooolt divertit :D
Ha estat un dia molt complert; ens hem apuntat a  2 viatges, i hem fet Fika amb la buddy del David i uns sud coreans que son mega divertits.
Però tornem a l'ordre cronològic normal :D
Vam arribar aquí molt cansats després de 6h de viatge, i al final ens van putejar amb un allotjament de merda.
Ens han fotut en apartaments de 15m2 que son per 1 persona a dues! I a sobre a un lloc que no compartéixes RES, aixi que es dificil coneixer gent nova! és una merda !!!
Espere'm moure'ns per poder tenir habiació i bany pròpi, perquè els que hem vist son genials, i gairebé més grans que tot el nostre pis!
Vam coneixer a tots els espanyols que hi ha aquí i va ser molt bo perquè..... tots em coneixien del Facebook !!! jajaja, increíble! :D M'encanta! no ho puc negar :D.
I vam sortir al Pudas que està prou bé, llunyissim però bé. De fet al tonar vam esperar 40 minuts a un taxi, i estavem a -8 graus centígrads.
Al 3r dia vam coneixer a l'última noia espanyola que ens quedava, l'Angie que és un personatge també memorable. Estavem fent un café fent temps, i lluny la vam veure i ella a nosaltres, estava amb gent i es va aixecar a saludar-nos! Què maca! I a+a+ és que em coneixia !!! jajaja; i em diu "tu ets com la nikole kennedy espanyola" LOL! jajaja.
Realment ens portem molt bé i em cau genial, és una persona super acollidora.
Per altre banda per fi! vaig coneixer a l'amiga canadenca, l'Anna Bananna que en tenia ganes! I res, ara parlem sempre i tenim bastant bon rotllo amb ella i la seva amiga Jill.
De moment he conegut 2 canadenques, 2 suecs o 3, 3 sud coreans, 4 mexicans, molts espanyols clar, 3 americans a cadascún més estrany però alhora entranyable, una lituana i un austríac en Lorenz molt maco tb.
I per la resta doncs ja tenim numero suec, mobil suec, ja he rebut la 1a trucada en anglés avui de la Nikole,  i bici !!! Es una bici mega vella, i realment a la botiga de 2a mà no la volia xD però al final ha resultat ser la millor de les que vam comprar, les llums que dubtava que ho féssin funcionen, duu canvi de marxes com una mountain bike! i no pesa, i em va costar 250SEK el que serien 23€ !!! Quan el normal son uns 500 SEK! I ja s'ha posat pel glaç xDD.
Aqui la teniu


Les fotos demostren que l'apartament és molt petit com podeu veure, gens habitable per a 2 persones. M'ha tocat amb el Javi el que no es dolent, però no és el mateix que poder estar sol quan vols.

El bany-dutxa

Les nostres maletes i el llit supletòri.


Aqui el tenim fent algo de sopar :D

Doncs res, a part d'això ens ho passem molt bé, i demà toca començar les classes!!

Espero poder pujar fotos un altre dia, ara es tard, aixo es lent i anire a dormir que aqui el crack ja ho esta fent :D 

Edo!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Martini Legends. Montjuïc

Caricatures Pilots F1

The week of my Birthday (again)