Grand Prix Masters




Grand Prix Masters.

Els propers 28, 29 i 30 d'Abril comença la temporada 2006 a Qatar.

Aquestes són les imatges de l'espectacle que ens espera :

Aquí tenim als participants, TOTS amb 2 anys mínim d'experiència corrents en Fómrula 1.
Entre els participants, noms mítics com el ja citats ex-campions del món Nigel Mansell, Emmerson Fittipaldi,Alain Prost, o altres com Riccardo Patresse, Christian Danner, Pierluigi Martini, Eddie Chever,Renné Arnoux, Patrick Tambay, Dereck Warwick,Stefan Johansson, etc





Veiem algunes imatges de l'espectacle :

Aquí SÍ que s'avancen!!!






I de quina manera :D.





Com es pot veure, els cotxes des de la sortida van enganxats enganxats.
Utilitzen slicks, frens no ceràmics, i aerodinàmiques més simples que a la Fórmula 1, per això NO es molesten amb els fluxes d'aire, i es poden agafar els rebufs perfectament per a poder avançar als del davant.

Els GP Masters son vehicles tots iguals, com uns Fórmules 1s, amb motors de 650cv de potència d'orígen Mercedes, i arriven a velocitats de 320 kms/h de punta. Es corre en circuits mítics com Kyalami (Sud-Àfrica), Qatar, Silverstone, Monza, etc etc etc.






Mansell i Fittipaldi dos noms de míte lluitant des de la 1a volta fins a l'última per a la victòria a la cursa inaugural d'aquest campionat, disputada l'any 2005. Aquí tenim en Red5 en primer terme i al campió brasiler intentant passar-lo (no ho va aconseguir).







Jo vull aquest volant!!! Vull estar pilotant amb ells!! :D Síiiiiiii qui me'l regala?? :P




I jo estaré aquí els dies 11, 12 i 13 d'Agost veient l'apoteòsi de la Grand Prix Masters amb Mansell com a ídol de les masses a Silverstone i gaudint de la cursa i dels milers i milers (cents de milers probablement) de supporters de Mansell (en els quals m'hi inclouré) :D:D:D:D què bé!!!

Quines ganes que tinc d'estar en aquest lloc tant preciòs! :D

Comentaris

PGB ha dit…
tu i la teva passió motorística... (de motor ;P)

Entrades populars d'aquest blog

Martini Legends. Montjuïc

Caricatures Pilots F1

The week of my Birthday (again)