CarniVallgatan, l'amic del Javi i anar a fer Fika

Ara fa dies que no pujo fotos ni novetats, anem escurats de temps.

Han passat coses aquesta setmana, dissabte passat varem celebrar una especie de festa de Carnaval aquí a Vallgatan (nom de l'edifici on vivim) així que ho vam anomenar CarniVallgatan.
Vem anar de cul comprant les coses per decorar, decorant i el pitjor...... netejant al dia següent ràpidament perquè haviem d'anar a la uni (en un diumenge) per a signar i pagar per fer dos viatges que son el SeaBattle i Gotland i haviem de fer cua com 4h abans ja que sinó hi sol haver poques places i et quedes fora, i tothom diu que val molt la pena.

Aquí fotos de Carnaval, jo anava disfressat de Terrance de Terrance & Phillip que són uns dibuixos que surten a la sèrie South Park.

Aquí surto jo, i també Leo Messi xD és la noia alemanya que viu al passadís la Verena que és molt simpàtica, va arribar d'estar 1 setmana fora i no tenia disfressa aixi que entre la meva roba va optar per posar-se aquesta disfressa:


I el Saul amb la seva de Caçafantasmes:

A part d'això va venir un amic del Javi que és bon nano, el pablo i s'ha estat per aquí 4 dies vivint a la seva habitació. La llàstima és que al mateix temps van venir amics del Diego que son de Saragossa i del més repungnant que he vist en temps, fatxes, anti-catalans i fins i tot obertament racistes. Quina pena de persones.

Per altra banda també ahir vam anar amb la Katie a fer Fika a la tarda, que fer Fika vol dir com anar a fer un café i una pasta cap a les 15 o 16h de la tarda; és a dir com ells solen dinar cap a les 11.30 aprox doncs sería el berenar cap a les 15h (el típic que faries tu a casa a les 17 o 18), a un lloc aquí al poble que està bé.

I poc més, avui les nostres companyes de grup de feina ens van dir de fer una reunió per lo dels Videojocs i pensem que no ens volen més en el grup perquè sí que en una setmana no hem fet tot el que teniem que fer, però posar-se a programar en un llenguatge desconegut ja és prou difícil com per haver de fer les coses perfectes en 7 díes; és més..... elles només han buscat sons i imatges pel joc que no costa gens.

Així que en 2h veure'm com va la cosa.
Ja pujaré fotos quan en trobi més.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Martini Legends. Montjuïc

Caricatures Pilots F1

The week of my Birthday (again)