HeLsInKi 2005


Just ara fa un any estavem aquí ------------>
A Helsinki (Finlàndia), l'u de Maig del 2005 el dia del treballador, provinents de Türku (Finlàndia) on ens havia deixat el ferry de la Viking Line on vem passar la nit com vem poder (festa, trobar-nos borratxos, dormir on vem poder.... etc etc, una passada, vaja :P), i vem perdre el ferry tot degut a la megafonía que només parlava suec i a la yayona que es va posar al nostre costat mentre esperavem el ferry!!!





Com es pot apreciar la culpa fou de la dona...està clarissim.... (mira quina cara de culpable que fot! apa si no... Tot i que s'estigui fent la sueca, no en tingueu pietat....fou culpa seva i ella ho sap!)


Estavem allà en el marc del nostre viatge a Suècia (Estocolm, per a ésser més exactes) i per a recordar-ho no se m'acut millor manera que posar-ne algunes imatges per aquí. Deixo una mica apartat el tema cotxes i Fórmula 1 (jaja, però no us penseu que per gaire temps!! xDD).






Aquí ens tens, un cop al ferry, acomiadant-nos de Stockholm per uns díes, els 6 viatgers destinació Finlàndia! Amb la vista d'Estocolm, on haviem aterrat feia poc i hi havia ganes de coneixer-ho, i ja marxavem d'allí !!




Un cop a Helsinki, un parell d'hores de bús després de fer terra a Finlàndia, vem veure de tot.
Vem fer el turista i vem veure el Parlament....




(encara que només en veiéssim una cantonada xDDD),






Tb hi vem visitar la seva famosa catedral blanca, per dins i per fora :P.











Així com algun dels seus monuments i carrers :


























(què passa? som gent civilitzada,eh.... no ens pujem a la falda de qualssevol nosaltres!! :D)




I tb se'ns va fer de vespre/nit, i vem poder estar-nos en alguna pensió rotllo "Russa" celebrant l'aniversàri de la Laura :D.
























Fixeu-vos en que queda clar qui és el vespre/nit i qui la Laura.... o,no?




I res tú poca cosa més, també vem visitar una illa increïble, on podíes trobar nens petits que jo crec eren follets com els de "Charlie i la fàbrica de Xocolata" , que sabíen parlar castellà i et preguntaven el nom mentre tú anaves explicant històries de por! xD Curiós,oi?


(sort que eren protestants eh... que sinó.....amb tanta esglèsia per tot arreu.... ¬¬'....)


Aquesta illa s'anomena Suomalina! ja, ja, ja, JAAAAAAAAAA.

Bé..... i el viatge de tornada amb el Viking Line cap a Stockholm on vem veure nens ludòpates, vells cantarins de "BCN pussycats", punks de 40 tacos convidant-nos a casa seva, etc etc etc.... però aquesta.... aquesta ja és una altra història! =)


Fins aviat!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Martini Legends. Montjuïc

Caricatures Pilots F1

The week of my Birthday (again)